7 comparses participaran demà al carnaval de Malgrat

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Enguany el consistori ha recuperat la rua que l’any passat no es va fer. Una recuperació que ha volgut innovar per crear una rua diferent. L’organització ha decidit un tema sobre el qual girarà la rua. D’aquesta manera, les comparses participants aniran ambientades al tema proposat, que en aquest cas serà sobre Pirates.

La rua de les comparses no serà l’única que es farà a Malgrat demà. Dins les innovacions previstes enguany, es farà fins a 3 rues simultànies. A banda de la de les comparses que començarà a la Pl germana Campos a 2/4 de 10 del vespre, també hi haurà dues rues més; una la de l’esquadra de babord, amb mocadors de color vermell al cap, que sortirà ala mateixa hora de la plaça de Ca l’Arnau i una tercera rua, la de l’esquadra d’estribord, amb mocador de color verd, que també sortirà a quarts de 10 des de Can Campassol.

Les tres rues, però, convergiran a la plaça de l’església, on tindrà lloc una batalla naval de les esquadra de babord i estribord. A continuació, es farà el pregó del Rei Carnestoltes, que donarà pas a la rua del Rei Carnestoltes que recorrerà els carrers del centre fins al Pavelló Germans Margall on hi haurà ball a càrrec de La Banda del Coche Rojo a partir de les 23 h.

El dissabte el torn serà per als més petits. A la plaça Pau Casals a partir de les 17.30 h hi haurà el parlament del Rei Carnestoltes i després s’iniciarà una petita rua fins al pavelló Germans Margall, on la companyia Encara Farem Salat oferirà l’espectacle infantil La volta al món.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics