URGENT

Demà es presenta el llibre “5 rutes, guia apòcrifa de Palafolls”

Compartiu aquesta història

 

La sala de plens de l’Ajuntament de PLF acollirà demà al vespre la presentació de l’últim llibre editat per l’Ajuntament de PLF. Es tracta de “5 rutes, guia apòcrifa de Palafolls” en el que es vol descobrir la nostra vila a través de diferents òptiques com poden ser l’educació, els seus equipaments, la pràctica de l’esport a l’aire lliure o els vestigis d’infraestructures antigues i que encara es poden veure al nostre municipi com ara els punts d’aigua o fonts que han marcat la majoria dels camins i rutes guiades pel nostre terme municipal.

El que vol el llibre, segons Antoni Selvaggi, un dels seus impulsors, és explicar el poble, per gaudir-lo.

El llibre, que com és habitual amb les edicions del consistori, serà gratuït pels palafollencs, té prop de 150 pàgines a tot color i inclou una gran quantitat de fotografies que repassen indrets, equipaments i paratges de la nostra vila.

Les diferents rutes les han elaborat i escrit diferents autors, cadascú des d’una visió diferent i molt personal. Així un conegut escriptor local escriu un conte, l’alcalde fa una ruta passant per espais municipals, o la tècnica d’ensenyament ha enllaçat la seva proposta a través d’espais destinats a l’educació i a l’esport.

Seran els 5 autors els qui demà presentaran el llibre a la sala de plens a partir de les 8 del vespre i la setmana que ve ja es podrà recollir a les oficines municipals

 

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics