URGENT

La policia fa més d’un centenar de proves d’alcoholèmia a PLF sense cap positiu

Compartiu aquesta història

A mitjans del mes passat, i en el marc d’una campanya global a tot Catalunya, la Policia Local va fer més d’un centenar de proves d’alcoholèmia arreu de la nostra localitat.

En total van ser 109 proves realitzades a conductors que passaven per vies urbanes a PLF. El que han destacat des del cos local és que cap de les proves realitzades ha donat positiu.

Les proves es van fer de forma aleatòria en diferents punts del centre de la població, els barris i les urbanitzacions en horaris  majoritàriament de tarda i vespre, però també algun matí.

Aquesta campanya s’ha fet en diferents municipis catalans coordinats pel Servei Català del Trànsit. A Malgrat per exemple s’han fet 190 controls aleatoris d’alcoholèmia. D’aquestes 7 van donar positiu, el que suposa un 3.7% de les proves realitzades.

Fora de la campanya institucional, aquest passat cap de setmana i dins les tasques habituals de seguretat al municipi, la Policia de Malgrat ha realitzat 25 proves de les quals 10 van donar positiu. Això implica un 40% de positius. A més cal destacar que un dels conductors va ser detingut per sobrepassar per sobre del llindar del delicte penal la taxa d’alcohol per a la conducció.

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics