RP estrena nou portal web apostant per la informació i la proximitat

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Ahir a la tarda es va posar en marxa el nou web de l’emissora que  no només es renova de cara, sinó que incorpora noves tecnologies.

La principal novetat és l’accessibilitat del nou portal des de a qualsevol dispositiu mòbil. Això facilita la navegació en tabletes i telèfons mòbils. El nou portal permet accedir a la programació en directe de la ràdio o poder escoltar l’últim  podcast de cada programa o fins i tot l’històric dels programes actualment en emissió. Per millorar la qualitat i l’estabilitat de l’audio emès a través de la xarxa, s’ha canviat de proveïdor i de servidor, per garantir un millor accés als nostres oients a través d’internet, ara que cada cop més el consum de l’emissora es fa a través de la xarxa. Tenint en compta que el consum s’ha diversificat també en els horaris, s’ha apostat per poder aportar els podcast dels programes anteriors que estan disponibles tan bon punt acaba l’emissió de cada programes.

El nou web facilita la participació i interacció dels oients tant a concursos com també en compartir, comentar i facilitar informacions publicades al web. Un portal més dinàmic, que permet més immediatesa en les informacions i també en l’actualitat de la pròpia emissora, anunciant els principals programes, concursos o entrevistes que es facin a l’emissora.

També es pot sol.licitar rebre els principals titulars de la jornada al correu electrònic, amb total comoditat i connectat amb l’actualitat local i comarcal.

El nou web és fruit de l’aposta per la informació i la proximitat amb els oients”

La remodelació completa del web es perfecciona amb una neteja de cara i de disseny del web. Es pretén que l’experiència de navegació sigui plaent , senzilla i intuïtiva,  amb major presència d’imatges i convertint la plana amb una multiplataforma informativa fruit de l’aposta decidida per l’emissora per la informació local i comarcal.

Una aposta que es materialitzarà en d’altres accions en properes setmanes amb  la voluntat d’augmentar la qualitat de les informacions i dels canals de comunicació amb els oients.

Aquest nou portal substitueix al web inaugurat fa 7 anys i que poc a poc s’havia consolidat com portal informatiu de referència de la nostra localitat.

El web es pot consultar a radiopalafolls.cat

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics