L’amateur empata a Blanes i camina ferm cap a l’ascens

Amb el suport incondicional de l’afició palafollenca a les grades de la Ciutat Esportiva de Blanes l’amateur va endur-se un punt del seu desplaçament a la ciutat veïna després d’empatar a 2 aquest dissabte passat.

Abans de la mitja part, el Blanes, va marcar el primer gol dels locals. Els palafollencs reclamaven falta prèvia, però l’àrbitre va fer pujar el gol al marcador. A la represa, al minut 54, Loren va aconseguir l’empat pels palafollencs davant l’eufòria dels aficionats del PLF desplaçats a Blanes.

Al 73, Svetomir, va avançar als palafollencs amb l’1 a 2. Quan l’amateur ja acariciava els 3 punts, i a l’últim minut abans del temps afegit, Moha ha empatat el marcador pel Blanes.

Encara en l’última jugada els blanencs han estavellat la pilota al travesser.

Repartiment de punts i una jornada menys perquè el CD Palafolls pugui fer realitat, l’ascens a Segona Catalana, el que seria un fet històric per l’equip palafollenc.

El PF és líder a 8 punts del Tossa i a falta de 6 jornades. La propera contra el Maçanet que es troba en zona de descens.

Destacable la 2a victòria de l’equip cadet, que va guanyar al Lloret per 0 a 1 amb gol de Marouan al minut 49. La derrota, però no pot ajudar a sortir del pou a l’equip que la setmana que ve rebrà al Llança a casa.

Derrota contundent de l’Infantil al municipal de PLF per 0 a 9. La setmana que ve jugaran al camp de l’Arbucienca.

Foto de portada: Gol.cat