URGENT

El PSC proposa tancar el castell a les nits després de la seva rehabilitació

Compartiu aquesta història

Els socialistes van ser dissabte a Mas Carbó presentant les seves propostes per a les urbanitzacions palafollenques. Durant l’acte, al centre social de Mas Carbó, els socialistes van explicar que Abertis ja ha ingressat els diners de l’1% cultural de les obres de prolongació de l’autopista. Seran uns 170 mil € que s’invertiran exclusivament al castell de PLF. S’hi farà un escenari, millores de seguretat, rehabilitació general i també es preveu dotar el castell de lavabos i una recepció. Ho ha explicat el número 3 del PSC, Josep Rueda.

Un cop acabades aquestes obres de rehabilitació del castell, la intenció del partit és tancar l’accés al públic a les nits. Així es vol ajudar a preservar el recinte medieval dels actes vandàlics.

El PSC també es va comprometre a tirar endavant el Pla Integral d’urbanitzacions per Mas Carbó i Mas Reixach, amb el que es facin tot un seguit d’obres de manteniment  en l’asfaltatge  o la il·luminació. Aquest pla incorporarà un calendari d’obligat compliment per a l’administració.

Aquest proper cap de setmana el PSC presentarà aquest pla a Mas Reixach.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics