L’Amateur guanya i té peu i mig a 2a catalana

El PLF i l'Anglès abans del partit
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Jornada transcendental la que es va viure aquest dissabte al Palastadium. Jugava el líder i el segon classificat; en joc el desitjat ascens dels palafollencs a la 2a catalana. El partit va ser dur, i es va decantar gràcies a un solitari gol de Pajuelo al minut 39 de la 1a part. El neguit va arribar a la segona part quan Massegur va ser expulsat per doble groga. La segona va ser protestada per l’entrenador del PLF, Pai Matas, que també va acabar expulsat al 57 de la 2a. L’anglès també va quedar en 10 minuts després per expulsió amb vermella directe d’un dels seus jugadors.

La victòria fa que l’amateur tingui peu i mig a la 2a catalana. Queden 3 jornades, i la distància entre el segon i el tercer és de 8 punts. Si l’amateur guanya aquesta setmana al St Antoni serà matemàticament campió i nou equip de la 2a catalana.

El cadet va perdre contra el Figueres per 3 a 9. Gerard va marcar el primer dels palafollencs, que era el 1 a 2, i també va ser ell qui va marcar el segon dels locals, que representava el 2 a 6. Marouan va tancar el marcador final; el 3 a 9.

La propera jornada serà contra el Blanes.

El PLF i l'Anglès abans del partit
El PLF i l’Anglès abans del partit

L’equip infantil també va perdre aquest cap de setmana. Ho va fer al camp del Tossa i per 2 a 1. El gol de Victor va neutralitzar el primer dels de la Selva, però ja a la segona part, el Tossa va acabar marcant el 2n i definitiu gol.

La derrota deixa l’infantil 11e a la taula, i la propera jornada jugaran contra el Ca La Guidó blanenc, que són 5s a la classificació.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics