Els alumnes de 6è de Mas Prats estrenen el musical “Ballem l’última?”

Escola Mas Prats
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Els nens i nenes de sisè de primària de l’escola palafollenca han estat treballant intensament, fins i tot aprofitant les seves hores d’esbarjo, per presentar al nostre municipi una proposta musical que agrupa algunes de les escenes més conegudes d’aquest format teatral. La professora de l’escola i una de les impulsores d’aquesta iniciativa Imma Bigas ha explicat quin ha estat el procediment que han seguit per triar les cançons que s’interpretaran al musical.

A l’espectacle hi participaran una seixantena de nens, ja sigui dalt de l’escenari o a baix, fent altres tasques com les d’acomodador o de la venta d’entrades. De fet, n’hi ha que hi participaran en més d’una modalitat, cantant, ballant o interpretant algun dels personatges de les diferents escenes.

Les entrades, que s’han pogut comprar anticipadament, també es podran adquirir el mateix dia de les representacions, que seran aquest dijous a les 7 de la tarda i demà divendres, una hora més tard, a les 8 al Teatre municipal. Tindran un preu de 3€ i els diners que s’aconsegueixin aniran destinats al finançament de les colònies que fan els alumnes de sisè de l’escola Mas Prats, a final de curs.

Aquestes representacions, a més, suposaran la reobertura del Teatre Municipal després de mesos de treballs per tal de substituir l’antiga coberta, que estava malmesa. El teatre, però, encara no està del tot enllestit, i falta el condicionament interior i la instal.lació dels sistemes de sonorització i climatització definitius.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics