L’editor del diari Cafè amb Llet es presentarà com a candidat de Podem per les eleccions autonòmiques

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El 27 de setembre hi ha previstes eleccions autonòmiques.  La candidatura d’Albano Dante, cofundador i coeditor de la revista ‘Cafe amb llet, que comparteix amb Marta Sibina, té l’aval de la cúpula del partit per concórrer a les primàries que decidiran la persona que encapçalarà el procés cap als comicis al Parlament.

De fet, està previst que aquest procediment es dugui a terme entre l’última setmana de maig i la primera de juny, immediatament després de les eleccions municipals.

 

Dante i la revista són coneguts per haver denunciat els  casos de corrupció en la gestió de la sanitat pública, amb la situació dels hospitals de Calella i Blanes com a tema estrella que el va treure de l’anonimat fa una dècada.

També ha estat partícip de la plataforma Procés Constituent, i s’ha implicat a més en nombroses campanyes de l’esquerra alternativa. L’última per denunciar els nocius efectes que en la seva opinió generarà el Tractat de Lliure Comerç i Inversions.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics