URGENT

El PP proposa crear una zona d’oci diürn i nocturn a PLF per evitar que els joves marxin fora

Compartiu aquesta història

Va ser una de les propostes que va defensar ahir la número 2 del partit al municipi, Montse Oms al debat organitzat per RP a la sala de plens.

Segons la popular cal evitar que els joves palafollencs marxin fora per anar de festa i per això aposten per buscar uns terrenys propers al centre, però que no molestin als veïns on promoure la instal·lació de bars, pubs, discoteques, i àrees recreatives per concentrar l’oci diürn i nocturn.

La popular va admetre que el PP a nivell central no treballa suficientment les polítiques juvenils i no va dubtar en assegurar que aniran en contra del seu propi partit per defensar polítiques locals.

Oms va assegurar que l’actual govern no té camí i que deixa de banda les necessitats del poble per dedicar-se a coses no urgents. Així denuncia manca d’accions en la millora de carrers, enllumenat o en l’eliminació de barreres arquitectòniques.

El PP proposa la creació de consells de participació que estiguin connectats amb serveis municipals, com ara la policia local, per tal de detectar possibles conflictes.

Els populars van criticar que s’hagi instal·lat el cartell d’inici de les obres a Ciutat Jardí, just en període electoral i sense haver resolt els recursos que hi ha presentat els veïns.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics