URGENT

Els socialistes volen crear una finestreta única per l’atenció ciutadana

Compartiu aquesta història

 

El número 3 del PSC a PLF, Josep Rueda, va defensar ahir la gestió del govern sortint i les propostes de cara al proper mandat. Una d’elles és la creació, a les antigues dependències de la policia local, a tocar de l’Ajuntament, d’una Oficina A Prop, des d’on es faria atenció ciutadana directe  per fer tràmits i gestions no només amb l’Ajuntament sinó també es tramitaran gestions amb altres administracions.

Rueda explica que el govern ha tingut contacte directe amb la població per escoltar la seva veu, i aposta per incrementar ara la vessant més tecnològica de la participació ciutadana.

Rueda va explicar que tot i la crisi, els socialistes han pogut mantenir els serveis municipals sense retallades, reduir l’endeutament del consistori i tancar els exercicis amb superàvit.

També va repassar algunes de les obres que tot i la crisi s’han pogut acabar com la passera, la nova caserna i el Parc Fluvial de la Tordera.

Davant d’una crítica del PP, Rueda va explicar que els diners destinats a inversions i que provenen de subvencions (com és el cas de les piràmides de l’entrada) no es poden dedicar per llei a cap altre destí com ajudar a les famílies necessitades del poble.

El PSC va proposar la construcció d’una 80a d’habitatges socials entre St. Lluis i Sta. Maria, i la instauració d’estudis de Formació Professional sobre administració, química i turisme.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics