El PP vol promoure les “Mares de dia” com alternativa a les llars d’infants

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Poc a poc es van obrint camí a casa nostra la figura de Les Mares de dia. Es tracta de professionals relacionades amb l’educació , com psicòlogues, pedagogues o mestres, que  acullen a casa seva a un grup reduït de fills i filles d’altres famílies. És com un cangur, però, amb la diferència que no només s’encarrega de cuidar als infants, sinó també d’educar-los. Això  permet una atenció molt més personalitzada a cada infant.

Els populars creuen que cal facilitar la implantació d’aquesta figura a PLF, com alternativa a les llars d’infants, per crear llocs de treball.

En matèria educacional, els populars consideren que cal promoure la creació d’escoles privades i concertades al nostre poble, afavorint, diuen, l’elecció lliure de centre escolar.

També es comprometen a revisar les matrícules i les tarifes de la llar d’infants i , si cal, modificar-ne els preus  per aquells pares que tinguin una situació econòmica complicada. També ho volen fer per a l’escola i l’institut i pels serveis de menjador i de material escolar.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics