Esquerra vol l’hotel d’entitats a la Plaça del Fòrum Palatiolo

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Els republicans volen aprofitar els terrenys que  actualment ocupa el Centre Parroquial, al costat de la nova caserna, per construir  un hotel d’entitats on les associacions i entitats locals podran desenvolupar la seva tasca. Preveuen una instal·lació amb sales grans i diàfanes per exposicions o conferencies i sales més petites per a que les entitats puguin reunir-se i guardar el seu material. L’equipament també es dotaria d’una sala insonoritzada.

Entre les entitats que s’hi allotjarien, hi seria RP, ja que els republicans consideren que ha de ser a peu de carrer.

img-20150516-wa0000
Projecte d’Hotel d’Entitats d’ERC

 

Amb aquesta aposta, Esquerra  considera que no té sentit pagar lloguers per altres espais, com La Nau, o voler portar les entitats al Molí Vell. De fet considera que portar les entitats a l’antic hostal seria desterrar-les lluny de la població.

Els republicans han defensat durant la campanya la necessitat d’un centre d’entitats al centre de la població. Consideren que  serà un edifici funcional, centri i  integrat amb la resta d’equipaments culturals com el teatre o el Mid. ERC ha publicat al seu web una imatge de com preveu fer el centre, que seria de doble planta

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics