El PSC proposa recuperar el Molí Vell per a les entitats i el Forroll pels emprenedors

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Els socialistes proposen recuperar el Moli Vell, que en un altra època va ser un conegut restaurant, i que està en estat ruïnós, per tal de crear-hi un hotel d’entitats on encabir-hi alguna de les entitats culturals de PLF. Actualment PLF disposa d’un centre que allotja a algunes entitats. Es tracta de La Nau, situada a peu de la carretera. Un centre que està de lloguer per un temps màxim de 2 anys.

El PSC proposa restaurar l’antic Molí, mantenint la façana de l’antic Hostal i la torre superior, que estan declarats d’interès local, per ser la seu d’algunes entitats.

Si els socialistes volen el Molí Vell per a les entitats, han pensat en reformar el Forroll per encabir-hi un viver de petites empreses i d’emprenadors. La intenció és oferir espais condicionats amb internet, telèfon, sales de reunions, recepció i equips informàtics per impulsar i ajudar a la creació i al creixement de noves empreses.

Actualment El Forroll, al barri de St Lluís, acull l’emissora local, l’Associació de veïns del barri i el Casal de l’Avi d’aquesta zona del poble.

Per incentivar la contractació  de persones i rebaixar l’atur, la formació proposa crear propostes formatives a mida a les necessitats de les empreses properes.

El PSC també proposa una ampliació de l’Escola de Música i Dansa, al centre del poble amb  3 noves aules destinada a l’ensenyança i un escenari

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics