URGENT

El Teatre de Blanes posa punt i final a la temporada amb Sol Picó

Compartiu aquesta història

El teatre de la Costa Brava Sud tancarà el proper diumenge 24, coincidint amb les eleccions municipals, la programació del primer semestre del 2015. Ho faran amb la presència d’una de les principals figures del panorama escènica català i internacional en el món de la dansa, Sol Picó. L’espectacle, que porta per nom “One Hit Wonders” és una revisió dels moments clau de la seva carrera professional, presentat en format “solo”, amb peces emblemàtiques de les obres més representatives de la seva trajectòria artística, iniciada fa una vintena d’anys.

Tot plegat conforma un espectacle de poc més d’una hora de duració acompanyada per l’actor i escenògraf Joan Manrique. Les entrades per a l’espectacle de diumenge, que començarà a les 7 de la tarda, tenen un cost reduït de 5€ per als alumnes de les escoles de dansa de Lloret i Blanes, i per al públic en general costen 18€

Després d’aquest espectacle, el Teatre de Blanes encara seguirà la temporada amb actuacions a càrrec d’entitats locals. Així, durant el mes de juny ja té programats diversos esdeveniments, dos d’ells a càrrec precisament de dues de les escoles de dansa de la localitat: Esclat i Daina. També s’han previst actuacions a càrrec de l’Esbart Joaquim Ruyra i de l’Associació d’Ardalenys i Amics d’Ardales, entre d’altres.
Per la seva banda, l’altra cara de la moneda de la marca “Teatres de la Costa Brava Sud”, la sala de Lloret tancarà la programació professional el 21 de juny amb l’obra Mamma Mia!, que protagonitzen Aleksandra Popkova, Alejandra Mejia i Arianna Massimo.

 

Foto de portada: Rojobarcelona

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics