URGENT

Torna el Rap Maresme amb competicions musicals i de graffitis

Compartiu aquesta història

Després d’un any de repòs, aquest 2015 l’organització ha decidit reprendre la celebració del festival. El nostre municipi acollirà la primera de les semifinals, tot i que també en seran part activa els pobles veïns de Pineda (on es farà la segona semifinal) i Tordera, que enguany serà la seu de la prova final de la competició.

El tècnic de joventut de Palafolls, Albert Muñoz, ha explicat que el Rap Maresme 2015 unirà de nou dos concursos diferents: d’una banda, el que enfronta cantants de rap que han d’improvisar sobre una base musical, també conegut com a batalla de galls, i el concurs de graffitis.

De moment no hi ha data ni lloc concret per la primera semifinal, la que acollirem a casa nostra, però sabem que es durà a terme en cap de setmana i durant la primera quinzena del mes de juliol. Pel que fa a l’espai, hi ha diverses opcions sobre la taula, entre elles el local de Can Batlle o espais més cèntrics, com ara la Plaça del Teatre o la zona del Palauet.

Les inscripcions per participar al festival ja es poden fer, posant-se en contacte amb el casal jove municipal a través del facebook o bé per telèfon, i en les dues modalitats els concursants hi participaran individualment.

D’aquesta manera, la segona semifinal es durà a terme a Pineda de Mar la segona quinzena de juliol i la gran final del Rap Maresme, cita ineludible per tots els joves amants d’aquesta música i tot el que l’envolta, serà a Tordera.

Resum Rap Maresme 2013 a Blanes. (Font: Youtube)

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics