RP fa una amplia cobertura informativa de les eleccions

Estudi Mòbil de Ràdio Palafolls a Les Ferreries pel programa especial de les 20h
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Després d’aquest butlletí informatiu per  seguir l’obertura dels col.legis i les primeres hores de votacions i cap a  2/4 de 2 del migdia farem un especial informatiu amb les primeres dades de participació oficial i amb les principals incidències del matí i les declaracions dels candidats a PLF.

A quarts de 7 farem un segon butlletí especial amb les dades de participació .

Estudi Mòbil de Ràdio Palafolls a Les Ferreries pel programa especial de les 20h
Estudi Mòbil de Ràdio Palafolls a Les Ferreries pel programa especial de les 20h

A les 8 del vespre, i en directe a Les Ferreries, seguirem l’escrutini de les eleccions municipals a PLF amb connexions amb els col.legis i centres electorals, entrevistes amb els candidats i caps de campanya i  amb el minut a minut dels resultats a PLF.

Hi haurà una pantalla gegant a les ferreries per fer el seguiment de l’escrutini i el ball de regidors a temps real.

Un ampli desplegament humà i tecnològic permetrà aquesta amplia cobertura que culminarà tot el seguiment electoral realitzat per aquesta emissora, que ha cobert tots els actes polítics, amb informació diària a l’antena de la ràdio, al web i amb comparatives de programes i la realització de 2 debats, l’últim anit al teatre amb unes 150 persones de públic.

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics