Anna Rovira aconsegueix la 5a plaça a l’IRONMAN de Niça

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La palafollenca ha competit a una de les competicions més dures en la modalitat de triatló a la ciutat de Niça, on ha aconseguit una cinquena posició. L’alt nivell de les competidores i les altes temperatures no ho han posat gens fàcil a l’esportista local, que competeix dins el club esportiu calellenca de Triatlons. Aquest cap de setmana a Niça s’ha pogut viure un ambient únic, on ple de triatletes s’han desplaçat a la ciutat francesa per disputar-ne la mítica prova Ironman, amb 3’8 km de natació, 180 km de bici i 42’2 km de cursa a peu.

Anna Rovira, que representava el Team Calella, donava per iniciada la temporada de triatló de llarga distància amb aquesta competició. Ha estat una dura jornada en la que el sol i la calor han estat els protagonistes. Després d’1 h 11 min de natació, 5 h 34 min damunt la bicicleta i 3 h 29 min de cursa a peu, Rovira finalment completava la prova en 10 h 21 min 44 segons i una meritòria 5a posició en la categoria PRO femenina.

Les properes cites esportives seran la triatló de Vitòria, i encara quedarà pendent l’Ironman Barcelona, que en aquest cas, surt de Calella, i està previst per a principis del mes d’octubre.

A principis d’any, Ana Rovira va proclamar-se subcampiona d’Espanya en la modalitat de duatló, en la que va ser una de les primeres cites importants de la temporada, que es va celebrar a Alacant.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics