Demà es posa en marxa la zona verda al barri de St Lluís de PLF

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Amb el mes de juliol, que comença precisament aquest dimecres, l’ajuntament de PLF posa en marxa el servei de zona verda al barri de Sant Lluís de Palafolls. Durant aquest mes que acabem avui, tots aquells residents al barri empadronats al municipi han d’haver rebut el corresponent adhesiu que serveix com a acreditació, un per cada vehicle censat a Palafolls, per poder fer ús d’aquestes places de pàrking, reservades als veïns del barri. Aquests documents no són grocs com els de l’any passat i segons explica l’ajuntament, són més difícils de falsificar.

L’objectiu de tot plegat és, bàsicament, facilitar l’aparcament als ciutadans de Palafolls, ja que l’alta afluència de visitants al parc aquàtic que hi ha just al davant de l’entrada a St Lluís feia que molts veïns tinguessin problemes per aparcar.

Ara fa uns mesos coneixíem la notícia que aquestes zones d’estacionament limitat tornarien a estar operatives al nostre municipi, amb l’objectiu de facilitar l’aparcament als ciutadans de Palafolls.

La zona verda estarà operativa a Palafolls des de demà, 1 de juliol i s’allargarà els mesos d’estiu fins a finals de setembre, per evitar que els usuaris del parc aquàtic Marineland envaeixin les places d’aparcament disponibles del barri de St Lluís –com ha passat els últims anys, sobretot després que el centre fes de pagament el seu aparcament.
A partir d’ara els visitants de fora podran estacionar a les zones blaves, indicant l’hora d’arribada del vehicle i amb un temps màxim de hora i mitja o en els espais no subjectes a restriccions.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics