Aula Blanes posa en marxa les jornades pedagògiques d’estiu

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Ja fa quatre anys que aquesta associació blanenca entregada a la divulgació científica va engegar aquesta iniciativa, que vol oferir una visió molt més pràctica de la ciència, deixant de banda les conferències i classes magistrals que programen durant els mesos d’hivern. Les jornades, que comencen aquest dissabte, les inaugurarà, precisament, el darrer ponent d’aquesta temporada 2014-2015, el psicòleg del Centra d’Alt Rendiment de Sant Cugat especialitzat en psicologia esportiva, Pep Marí, que oferirà un taller on ensenyarà diferents estratègies de motivació per a esportistes.

El portaveu d’Aula Blanes, Jordi Gaitán, assegurava que la divulgació científica s’ha de fer sota una òptica teòrico-pràctica. Així han decidit convidar Pep Marí a la Biblioteca Comarcal de Blanes, després que la conferència del psicòleg ja omplís les instal·lacions a final de curs. Aquest taller està dirigit a adults amb interès en les relacions personals i el treball en equip. La jornada serà en format pràctic i pensat per àmbits com educació, esport, empresa, associació, famíla, entre altres.

A més a més, a mitjans de juliol organitzen els tallers STEM, destinats a alumnes d’ESO amb ganes d’experimentar amb la robòtica, les matemàtiques i la física.

Per participar en aquestes jornades, que es duran a terme del 13 al 16 de juliol en torn de tarda, cal fer una inscripció a través de la pàgina web d’Aula Blanes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics