Es detecten diversos petits incendis a PLF i rodalies

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

A principis d’aquesta setmana es va detectar un foc al terme municipal de PLF, a la carretera B682. L’incendi es va declarar quan passaven 10 minuts de les 7 de la tarda, i tot i que els cossos d’emergències el van poder controlar de seguida, les flames van afectar un cotxe que es trobava per la zona.

A més a més, al vespre de dilluns, Malgrat de Mar va viure dos episodis molt similars. Cap a les 9 del vespre es va declarar un foc al quilòmetre 674 de la carretera N-II, que va cremar 2.000 metres quadrats de matolls a la zona del càmping Kufer. Poca estona després se’n va declara un altre prop de la deixalleria municipal, al polígon industrial de Can Patalina.

Els serveis d’emergència demanen precaució i prudència a l’hora de realitzar activitats que puguin ser perilloses per al Medi Ambient, tot recordant que des de la setmana passada segueix activa l’alerta de nivell 2 del pla Alfa de prevenció d’incendis forestals, activada per la Diputació de Barcelona a la xarxa de parcs naturals.

Davant la proliferació d’aquests petits incendis, també es demana a la ciutadania que estigui atenta si adverteix actituds perilloses o sospitoses que poguessin acabar desembocant en un incendi forestal.

El manteniment del nivell 2 de risc d’incendis forestals vindrà determinat per la previsió meteorològica dels propers dies, ja que les previsions del Servei Meteorològic de Catalunya són l’eina de referència per a la confecció del mapa de risc d’incendi forestal.

I és que la situació meteorològica no sembla voler col·laborar, i s’espera que les temperatures segueixin superant-se en els propers dies.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics