La Banda de PLF viatja al poble agermanat de Poppi

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Una comitiva d’unes 60 persones, entre nens i adults, ja és a Poppi, on passaran aquest el que resta de setmana en el viatge que fan cada any els integrants del conjunt musical palafollenc com a cloenda del curs escolar.

La comitiva va sortir de Palafolls aquest dilluns al vespre i ja han passat per Pisa, on han visitat la seva torre inclinada.

A més a més aquesta excursió té la seva vessant cultural, per la qual cosa la Banda té programats dos concerts: el primer, aquest dimecres a Poppi, on actuaran en conjunt amb la banda local, que han recuperat després d’uns anys desapareguda. Així ho ha explicat un dels membres de la banda, en Marc Freixa.

L’endemà, dijous, faran un altre concert a Lierna, on actuaran en solitari. Dijous els adults tenen una sorpresa per als nens, que no ens han volgut desvetllar, i també assistiran a una òpera a l’amfiteatre de Verona.

Freixa explica que el primer viatge que van fer la banda palafollenca, amb sis o set nens, va ser a Poppi.

A partir de la bona experiència obtinguda amb aquest intercanvi cultural, la banda també ha anat a diversos indrets del món, com Ax-les-Thermes, també agermanada amb PLF, a Polònia, Berlín i a París, fins i tot han actual al parc temàtic Disneyland.

L’aventura a Itàlia acabarà aquest dissabte al migdia, quan els palafollencs posaran rumb cap a casa.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics