Concentració a PLF contra la imputació d’Artur Mas, Rigau i Ortega pel 9-N

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

A partir de 2/4 de 20 del vespre, l’ANC de PLF ha convocat una manifestació davant l’Ajuntament de Palafolls per protestar contra la imputació d’Artur Mas, Irene Rigau i Joana Ortega.

El president de la Generalitat en funcions, la Consellera d’Ensenyament en funcions i l’exvicepresidenta del govern van ser imputats fa uns dies per haver tirat endavant la consulta popular el passat 9-N.

Ara, en mostra de suport als tres imputats, diferents entitats catalanes: L’Assemblea Nacional Catalana, Òmnium Cultural, l’Associació Catalana de Municipis i l’Associació de Municipis per a la Independència, han organitzat concentracions per aquest vespre arreu del país.

L’ANC de Palafolls, doncs, s’ha sumat als actes de protesta contra la imputació i convoca als ciutadans a partir de 2/4 de 20 del vespre a una concentració a la plaça Major, on ja es van fer les concentracions de protesta contra la Llei Wert, o la declaració de sobirania .

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics