La CUP de Malgrat presentarà al·legacions a l’ordenança de via pública

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Fa unes setmanes, el consistori de Malgrat de Mar va aprovar per ple Municipal tirar endavant una nova ordenança de via pública a la població. A Ràdio Palafolls ja vam explicar fa uns dies que les terrasses dels establiments d’hostaleria haurien de canviar diversos aspectes per complir amb la normativa, que entrarà en vigor en unes setmanes. Una normativa, que va ser aprovada al ple gràcies als vots a favor de la coalició de govern (PSC I JXM).

En aquest sentit, ara la CUP de Malgrat engegarà una campanya informativa per explicar als veïns de la població tot allò que suposarà aquesta nova ordenança, sobretot per als petits empresaris amb negocis i establiments dedicats als sector de la hostaleria.

De fet, els cupaires tiraran endavant aquesta campanya informativa amb dos objectius: D’una banda explicar a la població detalls d’aquesta ordenança, ja que creuen que no hi ha hagut prou explicacions per part del govern; i per altre aconseguir que part de la població es mobilitzi i presenti instàncies i al·legacions a l’Ajuntament amb la finalitat de paralitzar l’entrada en vigor de la nova normativa. Paco Márquez, regidor per la CUP ha explicat en què consisteix exactament aquesta nova ordenança i el parer del partit sobre la mateixa.

La campanya informativa va començar ahir i s’allargarà fins el dia 9 de gener, dia fins el que es poden presentar al·legacions a l’ordenança en el consistori.

Per la CUP, a més, aquesta nova normativa afectarà de manera sensible a l’economia de la vila i, sobretot, a aquells que passen per dificultats econòmiques, ja que el canvi de diferents elements estètics suposa un esforç econòmic extra per a aquests hostalers que, a més, segons la CUP, no es defineixen per la seva estètica, sinó per ser bars de treballadors.

La intenció del partit és presentar el màxim nombre d’al·legacions possible i, per això, parlarà amb diferents hostalers afectats. De fet, la nova regulació no podrà entrar en vigor fins que el consistori no contesti a totes les al·legacions i instàncies. En aquest sentit, l’objectiu dels cupaires és paralitza, al menys de moment, l’entrada en vigor de la nova ordenança.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics