El PP ja havia cridat l’atenció de Bermán fa uns dies i li obrirà expedient

Bermán, al costat de Villagrasa i saludant a Albiol. Arxiu
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’escalada de declaracions del regidor del PP de PLF a Alerta Digital no havia passat per alt dels dirigents del partit, Dies abans de les seves declaracions sobre Ada Colau, Bermán ja havia estat renyat pel president del PP del Maresme, Diego Sánchez, qui li va retreure  no tant el fons com les formes utilitzades per Bermán a l’hora d’expressar les seves opinions. Ho explica a RP.

El regidor de PP ha parlat desacomplexadament sobre el llegat positiu del franquisme, en contra de la Llei de Violència de Gènere, contra les mesquites i el multiculturalisme o la seva proposta de tancament de les facultats de sociologia i polítiques perquè segons Bermán adoctrinen als alumnes.

Bermán, al costat de Villagrasa i salidant a Albiol. Arxiu
Bermán, al costat de Villagrasa i saludant a Albiol. Arxiu

El coordinador del PP a Catalunya, Xavier Garcia Albiol, afirma que quan algú juga a ser diputat nacional o autonomic sense la informació, i a més s’expressa en aquests termes, cal posar mesures immediates. Són declaracions a RAC1.

De moment, el PP de BCN va demanar a Bermán que rectifiques les paraules sobre Colau, cosa que el regidor  palafollenc va declinar fer. Per això el president provincial del PP, Alberto Villagrasa, ha demanat a Genova que s’obri expedient a Bermán. Villagrasa creu que l’insult no és forma de fer política i per això ha traslladat les declaracions de Bermán a Madrid. Són declaracions a RP.

L’expedient disciplinari, si tira endavant, podria suposar la suspensió de militància, inhabilitació dins el PP o una simple amonestació verbal o escrita, segons els estatuts dels populars.

La Vicesecretaria d’Estudis i Programes del PP, Andre Levy també es va posicionar ahir entorn a la polèmica, assegurant que no es pot ser regidor i masclista en referència al regidor del PP de PLF.

Bermán, però també ha tingut mostres de suport, sobretot de regidors del seu partit tant de Catalunya com de fora de Catalunya.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics