URGENT

Les escoles de Palafolls obren portes per mostrar instal.lacions i projecte educatiu

Compartiu aquesta història

A finals d’aquest mes de març s’obrirà el període de les preinscripcions per al segon cicle d’educació infantil, educació primària i educació secundària obligatòria de cara al proper curs. Per ajudar a l’hora de triar el centre educatiu pels fills, les escoles i l’institut acostumen a fer jornades de portes obertes, per donar a conèixer tant les instal·lacions com els projectes educatius.

La passada setmana ja es va fer a l’IES de la Font del Ferro, i aquesta setmana és el torn de les dues escoles d’infantil i primària de Palafolls.

La primera en fer jornada de portes obertes serà el CEIP Les Ferreries demà mateix, un cop els alumnes acabin les classes.

Així, es podrà visitar l’escola de 12.30 a 13.30, al matí i de 16.30 a 17.30 a la tarda. A l’inici de cada torn, tant al matí com també a la tarda, es farà una reunió informativa pels pares, per tal de resoldre dubtes i explicar les dinàmiques del centre.

L’escola de Mas Prats farà el mateix aquest divendres, però només amb un torn i coincidint mentre els alumnes són a l’aula; de 15.15 a 16.15 h.

També a l’inici els pares interessats podran assistir a una reunió informativa per resoldre dubtes entorn al funcionament del centre, del projecte educatiu i del calendari de matriculació pel proper curs.

Les preinscipcions s’hauran de formalitzar del 30 de març al 7 d’abril directament al centre triat.

Es pot consultar més informació del procés i el calendari  de preinscripció i matriculació de tots els nivells d’estudis al web del Departament d’Ensenyament:

 

http://queestudiar.gencat.cat/ca/preinscripcio/

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics