El Molí d’en Puigverd  vol crear un centre d’interès comercial amb més botigues outlet

Un moment de la inauguració d'avui
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest matí s’ha fet la inauguració oficial de la nova botiga de Massimo Dutti a PLF. Ho ha fet amb representants de la multinacional gallega Inditex, propietària de la marca, i membres de l’Ajuntament i de la Fundació del Molí d’en Puigverd.

En els parlaments els responsables de la fundació han explicat que la nova botiga, de 400m2 ha ajudat a donar feina a 11 persones, 8 d’elles amb el projecte d’inserció sociolaboral. És el doble del que permetia l’antiga botiga del carrer Major.

Un moment de la inauguració d'avui
Un moment de la inauguració d’avui

La botiga del Massimo Dutti va obrir al públic fa 14 anys a PLF i va ser la primera del projecte For & From d’Inditex, que busca inserir al mercat laboral a persones amb problemes mentals.

No és l’única botiga de la Fundació del Molí, que en vista de l’èxit de la primera experiència ja té 5 botigues a PLF i en qüestió de dies obrirà la 6a, també al centre.

La intenció de la Fundació és obrir més botigues similars per donar feina a més persones  amb malaltia mental i crear un centre d’interès comercial a PLF. Ho explica Miquel Angel Ruiz, gerent de la Fundació.

Per la seva banda, l’alcalde de PLF, Valentí Agustí explica que la primera intenció era fer de PLF una autèntica Roca Village, i afirma que la bona acollida de les botigues outlet de la fundació han animat a crea més botigues al centre.

A banda de les botigues de roba, La fundació té altres línies de treball per inserir  als seus usuaris, com ara l’agricultura ecològica, jardineria, neteja industrial. En total la fundació té 77 usuaris amb contracte laboral, una 40a en formació prelaboral i 8 persones més inserides a l’empresa ordinària.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics