URGENT

La policia vigilarà la feina dels escombriaires de Malgrat per evitar noves agressions

Compartiu aquesta història

Aquest mateix cap de setmana, la Policia Local de Malgrat seguirà de prop la tasca de neteja dels carrers a la matinada. Ho farà per evitar que es puguin repetir agressions com la que va patir dissabte a primera hora, un operari de l’empresa Coptalia, que estava escombrant a la zona del carrer St Esteve.

El consistori malgratenc, la Policia i l’empresa s’han reunit aquesta setmana per intentar reforçar la seguretat del servei amb petites actuacions.

Sigui com sigui, l’alcalde de Malgrat, Joan Mercader, assegura que l’agressió és un fet aïllat.

En canvi el mitjà local, el malgratenc.cat assegurava que ja hi ha hagut altres agressions físiques i verbals a personal d’aquesta empresa.

A la reunió es va decidir que la Policia Local incrementés la vigilància a les actuacions de Coptalia a la zona del passeig marítim i carrer St Esteve en les hores de sortida de les discoteques. La mateixa empresa també posarà millors comunicacions entre el personal i evitarà que fer torns unipersonals.

Dissabte passat un operari de Coptalia va rebre una pallissa i diverses ganivetades a les 7 del matí mentre treballava a la zona del carrer St Esteve. L’agressor, de 33 anys i veí de Malgrat, va esgrimir insults racistes al treballador, d’origen magrebí. La víctima va acabar amb la cara desfigurada pels cops i amb talls sota el pit i a l’orella. El noi va ser detingut poc després per la Policia Local i posat a disposició judicial.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics