URGENT

Només 3 parades sol·liciten instal·lar-se al mercat dels dissabtes

Compartiu aquesta història

Després de dos terminis per presentar les sol·licituds per poder optar a tenir una parada al mercat setmanal de Palafolls, el consistori ha rebut 3 demandes, menys de les que s’esperaven.

Ara caldrà obrir i estudiar les propostes de cada paradista i, si s’adeqüen a les bases, podran aconseguir instal·lar-se al mercat dels dissabtes. Ho explica la regidora de Promoció Econòmica de PLF, Dolors Agüera.

Amb els anys el nombre de parades del mercat de PLF ha anat caient, fins quedar en les menys de 5 parades actuals. Després de problemes burocràtics es va obrir un primer termini per presentar propostes de parades i posteriorment un segon.

Davant la manca de sol·licitants, el consistori està valorant diferents solucions per intentar revitalitzar el mercat. Una de les plantejades és un canvi de dia, però Agüera creu que tot plegat respon a un canvi d’hàbits dels consumidors, que prefereixen comprar en grans superfícies on trobar-ho tot. Tot i així assegura que es continua buscant solucions per millorar la situació del mercat del dissabte.

En aquests dos terminis de presentació de propostes hi podien concórrer parades de tota classe, ja fossin d’alimentació, parament, roba o d’altres.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics