URGENT

Bankia cedirà 2 pisos per a lloguer social a Palafolls

Compartiu aquesta història

Formen part del paquet de més de 200 habitatges que l’entitat bancària cedirà a la Generalitat de Catalunya per tal que  siguin cedits als ajuntaments, que els acabaran gestionant amb lloguers socials entorn als 200€ al mes.

A Palafolls hi haurà dos pisos per a lloguer social d’aquesta entitat bancària.

L’alcalde de PLF, Valentí Agustí, però, espera que n’hi hagi més d’altres entitats bancàries.

Aquests dos pisos es destinaran a famílies amb problemes habitacionals i no es descarta oferir-los a persones refugiades, si acaben arribant al nostre municipi.

El consistori espera, a més, que Bankia cedeixi algun dels 4 habitatge que té actualment sobre mateix de l’oficina del carrer major. Es tracta d’habitatges actualment tancats i de grans dimensions. Justament al ser grans no poden ser oferts com a habitatges socials, però el consistori es pera poder-los destinar a altres col·lectius amb necessitats especials, com ara a usuaris del servei de Pinya de Rosa d’Aspronis.

Actualment aquest col.lectiu té dos habitatges de lloguer social a  la promoció d’habitatge protegit que l’Ajuntament va construir prop de la biblioteca.

A preguntes d’Esquerra, el govern municipal ha assegurat que al nostre municipi ha pogut constatar que hi ha 24 habitatges ocupats, sense comptar els que estan ocupats, però encara no han estat detectats per la policia.

D’aquests 24 habitatges s’ha arribat a l’acord en  7 casos per tal que es  pagui un lloguer social per la vivenda ocupada.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics