URGENT

Comencen els treballs per arranjar l’estacionament proper a l’antic camp de futbol de Malgrat

Compartiu aquesta història
IMG_6488
Les obres han començat aquesta setmana.

Mentre l’Ajuntament esperava construir un gran Teatre Auditori en els terrenys de sorra propers a l’antic camp de futbol, prop de la plaça de l’ancora, es permetia l’estacionament de vehicles.

Ara, un cop el consistori de Malgrat ha desat en un calaix el projecte de construcció d’aquest centre cultural, ha decidit reordenar l’espai i habilitar-lo com a espai polivalent, especialment per a l’estacionament de vehicles.

Els treballs han començat aquesta setmana i acabaran en plena temporada estival, ja que té un termini de 2 mesos.

Durant aquests mesos es vol asfaltar tot l’espai i posar-hi enllumenat i aigua potable. Un cop acabat el nou espai permetrà l’estacionament de 340 cotxes, més 8 places per a vehicles per persones amb mobilitat reduïda, 24 motocicletes i 24 bicicletes. Les obres tenen un pressupost superior als 125 mil€, i un cop enllestides,  l’espai es destinarà principalment a l’estacionament, però el consistori també espera poder-hi fer altres activitats.

En aquest sentit l’Ajuntament ja va anunciar que serà en aquest espai on a partir d’enguany s’ubicarà la fira d’atraccions de la festa major de Sant Roc, a l’agost, així com altres esdeveniments socials i culturals.

Mentre duren els treballs, l’espai estarà tancat a l’estacionament i també ha obligat a moure una 40a de parades del mercat dels dijous, que es fa a la zona.

Les parades situades a tocar d’aquest aparcament es reubicaran entre els carrers i places properes, mentre que la resta de parades es mantindran al seu lloc habitual.

Mentre duren els treballs es podrà estacionar  just al costat, als terrenys que abans ocupaven el camp de futbol de Malgrat, que es manté com a zona d’estacionament de sorra.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics