URGENT

L’Assumptes Interns repassa el primer any de mandat

Compartiu aquesta història

A partir de demà, el programa polític d’aquesta emissora torna per entrevistar als 5 líders polítics de Palafolls. Amb els 5 caps de llista volem analitzar el que ha estat el primer any de la legislatura.

D’aquesta manera, cada el programa entrevistarà en profunditat als caps de llista de les últimes eleccions i que van aconseguir representació municipal. El cicle d’entrevistes comença amb el regidor portaveu de Ciutadans, Martí Victòria, que s’ha estrenat enguany al consistori, després que la seva formació aconseguís el 7.5% dels vots emesos en les eleccions municipals de fa un any, les primeres en les que es presentaven a PLF.

Després de Victòria, aniran passat els representants polítics en ordre ascendents fins acabar a mitjans de juny amb l’entrevista a l’alcalde de PLF.

Amb els 5 caps de llista, analitzarem les decisions polítiques d’aquest primer mandat, des dels últims plens municipals i fins la polèmica dels legionaris i les repercussions posteriors.

Les entrevistes seran emeses els divendres després de l’informatiu tant de la seva edició del migdia, com a la nit, cosa que obligarà a desplaçar l’En Xarxa, que fins a final de temporada els divendres s’emetrà de 2 a 3 de la tarda i de 10 a 11 del vespre.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics