El programa de televisió “País Km0” fa parada a Blanes per Santa Anna

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest dimarts, la ciutat blanenca serà la protagonista de l’espai “Km 0” de la Xarxa de Comunicació Local, un programa que s’emet cada dia des d’un municipi diferent i que va resseguint el calendari festiu d’arreu del país per mostrar als espectadors el paisatge social i cultural dels diferents indrets de Catalunya.

El plató s’ubicarà al passeig marítim, molt a prop de la plaça de Catalunya i durant dues hores, de 6 a 8 de la tarda, set periodistes i tècnics de les televisions locals més properes a la localitat blanenca, com ara Tv Girona, presentaran els principals atractius de la ciutat. La cultura, la gastronomia, el  paisatge, el patrimoni i els esports tindran un lloc especialment important en aquesta tertúlia. Des de fa dos mesos, els tècnics de l’ajuntament treballen conjuntament amb els equips de producció del programa per preparar els continguts que aquesta tarda es posaran sobre la taula.

També hi haurà entrevistes amb protagonistes de diversos esdeveniments, reportatges i connexions en directe i diferit amb activitats de la jornada d’avui. El conjunt musical Mataró Rumba All Stars posarà la nota musical, amb una mostra del concert que oferiran el proper dijous en motiu de l’aplec de l’Amor.

 

 

Foto de portada: Rodatges previs. Ajuntament de Blanes

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics