La Festa al Cel es cancel·la després de la negativa de Calella

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La ciutat ha rebutjat la proposta dels organitzadors de la celebració, que havien trucat a la porta dels ajuntaments de Pineda i Calella perquè l’acollissin després que la ciutat de Mataró decidís no donar continuïtat a l’esdeveniment.

 

L’alcaldessa de Calella, la convergent Montserrat Candini considera que aquest tipus de festa no encaixa amb el model de ciutat. Inicialment l’alcaldessa havia dit que caldria analitzar la proposta per estudiar-ne la viabilitat, tot i assegurar que no era una prioritat del consistori. Una de les opcions, ja descartada, era fer-ho conjuntament amb Pineda de Mar, que tenia un posició molt similar a la de Calella.

 

Després d’estudiar la proposta –i amb la oposició de la CUP, ICV i ERC i el vistiplau del PP- Candini ha donat un no rotund a la organització de la Festa al Cel per contradir-se de base amb el model turístic que estan impulsant des dels darrers anys.

A més a més, la data prevista coincidia amb el cap de setmana de la Festa Major de la Minera i la Fira de l’Alt Maresme, cosa que encara dificultava més tot la feina a l’ajuntament.

 

Qui també es mostrava interessat en la celebració de la festa és el sector hoteler, qui havia posat com a condició que ajudés a desestacionalitzar la temporada turística.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics