URGENT

La pirotècnia que va disparar per Santa Anna, guanya el concurs dels focs de Blanes

Compartiu aquesta història

L’empresa encarregada de posar el punt i final al concurs internacional de focs d’artifici de la festa major blanenca s’ha proclamat vencedora del certamen, passant per davant de l’Accitana Ma Angustias de Granada, fins ara tricampiona del concurs.

Els granadins han quedat en segona posició, amb 500 punts menys que els guanyadors. Els espectacles pirotècnics que menys han convençut han estat els internacionals, quedant els xinesos en quarta posició i els italians,  els últims, en una nit de focs on es van poder sentir els xiulets de la gent del públic.

Els guanyadors rebran 6.000€ pel primer premi, així com tres contractes:un per aquesta tardor, per participar a les Fires de Sant Narcís de Girona, i dos més de cara a l’any vinent. D’una banda per tornar a participar en el concurs de Blanes, i de l’altra per tancar la Festa Major de Lloret de Mar, el dia de Santa Cristina.

L’espectacle de la pirotècnia murciana va complaure des del primer moment al públic, que va certificar amb nombrosos aplaudiments i ovacions les diferents parts del dispar. Si fins llavors la favorita del concurs havia estat la granadina Accitana Ma Angustias, que semblava que tornaria a ser l’escollida, dimarts a la nit ja van haver molts espectadors que l’assenyalaven com la nova guanyadora.
Blanes posarà avui el punt i final a les festes amb el tradicional Aplec de l’Amor, a la Cala Sant Francesc, amb un convidat d’honor: els Mataró Rumba All Stars. Està previst que el concert comenci a les 10 de la nit.

 

Foto de portada: Quim Llorens

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics