Dissabte es posen a la venda les entrades pels Empestats de Malgrat

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Es podran comprar entre les 7 i les 9 del vespre d’aquest dissabte, tot i que des d’una hora abans ja es donarà números per la cua. La previsió és que les 550 entrades que es posaran a la venda s’exhaureixin, com ja ha passat en els darrers anys, en qüestió d’hores. Cada persona podrà adquirir un màxim de sis entrades.

Enguany serà la cinquena edició d’aquesta ruta teatralitzada ambientada en l’epidèmia de la pesta negra del segle XVII. Com cada any es configuraran 11 grups de 50 persones cadascun que aniran sortint cada 20 minuts per fer parada a diversos indrets del municipi on podran gaudir d’una banda, de l’experiència teatral i, de l’altra, conèixer de ben a prop la realitat social de l’època en moments de crisis.

El portaveu de la Festa dels Empestats, Joan Piña, explica que la festa comença per Sant Joan, amb el ball de morratxes.

Des de l’organització es feliciten perquè la iniciativa és molt ben rebuda per part dels espectadors, que ja no és únicament de Malgrat de Mar, sinó que comença a interessar a gent dels voltants.

Els actes previs a la passejada continuen aquest divendres, amb una conferència sobre la religió i les creences populars al segle XVII. Serà a 2/4 de 10 del vespre als jardins de la Torre de Can Sala.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics