Èxit de públic a la primera Festa del Comerç de Palafolls

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Centenars de persones van passar ahir al matí per la primera edició d’aquesta festa que impulsa l’ACEP amb la intenció de promocionar el teixit comercial de la nostra vila.

Tot i l’amenaça de pluja, el temps va respectar aquesta primera edició de la Festa del Comerç i totes les activitats es van poder desenvolupar amb normalitat i amb una forta i constant presència de públic que va omplir la part de la Pl de les Valls d’Ax on es feien les activitats i les mostres de les botigues.

Segons l’organització  l’èxit de participació va desbordar les previsions inicials, pel que es mostren molt satisfets amb aquesta Festa del Comerç i no descarten fer-ne més d’una a l’any, repetint la fórmula i ampliant continguts i activitats, així com l’horari, ja que reconeixen que la d’ahir era una espècie de prova pilot superada amb èxit.

No hi van poder participar tots els establiments, però tot i això, el president de l’ACEP, Francesc Tresserras, es mostra satisfet pel recolzament que va rebre i defensa la voluntat de continuar amb la festa.

Totes les activitats van tenir força gent, des de l’elaboració de bunyols per part de les Cuineres de Sils com el simulador de F1 o la desfilada de moda conjunta amb diferents botigues i comerços locals que s’han unit per fer aquesta desfilada, que ja s’havia fet en dues ocasions anteriors i que ara s’ha sumat a la Festa del Comerç local.

També es va engegar una promoció per tots aquells que compressin bunyols, a qui se’ls entregava un val de descompte per gastar durant aquest mes a les botigues associades.

L’activitat va acabar al migdia, amb l’objectiu de repetir la cita properament  gràcies a la bona acceptació. No hi ha dates tancades però, per fer-ho coincidir amb la campanya d’estiu, seria el mes de maig.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics