Mala jornada pels equips de futbol de Palafolls

En els partits disputats aquest cap de setmana cap dels equips de futbol del municipi ha aconseguit endur-se la victòria.

El primer equip perdia fora lluny del Palastàdium contra el Cassà, que ara és quart, després que els gironins marquessin en el temps afegit de la primera part. Els de José Càceres no van aconseguir remuntar el marcador. Així, no sumen cap punt i cauen fins la setena posició a la taula amb 17 punts. L’Amateur A ha trencat el bon ritme que tenien fora de casa i la setmana que ve s’enfrontaran al camp municipal contra el Campdevànol, que és últim. De fet, últimament tampoc han tingut molta sort en els partits disputats al Palàstadium on només hi ha aconseguit una victòria.

Pel que fa al segon equip del Palafolls,va empatar a casa a dos contra el Sant Antoni. La primera part es va tancar amb el 0 a 2 a favor dels gironins, però en el segon temps s’hi van imposar els palafollencs.  Martori marcava el primer pel Palafolls i en el minut 78 Parera feia el de l’empat. L’equip  només suma un punt i escala, així, fins la 7a posició amb 12 punts. La propera jornada s’enfrontarà contra el Vilobí, tretzè en la classificació.

El Juvenil A tampoc va tenir una bona jornada. Perdia al Palastàdium en un derbi contra el Blanes per 2 a 3. Els blanencs obrien marcador a finals de la primera part, mentre que els palafollencs reaccionaven tard. Contreras marcava el primer al minut 88 i un minut després Daniel sentenciava el 2 a 3. No suma cap punt i ara és cinquè. El proper cap de setmana s’enfrontaran contra el Garrotxa.

El Juvenil B també perd en el camp del Fornells 3 a 1 i cau a la 14a posició. Tot i que els palafollencs van encetar marcador no es van sobreposar al Fornells. La propera setmana jugarà a casa contra l’Unió Girona.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics