El primer equip del PLF guanya a casa i el B goleja el Vilobí

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’amateur A del Palafolls ha guanyat a casa 2 a 1 contra el Campdevànol. Els de casa van encetar el marcador al minut 19 amb gol de Sarabia i pocs minuts després Niko rematava amb el segon. Després del gol del Campdevànol en el temps 38 el marcador ja no es va moure del 2 a 1 i se sentenciava així la segona victòria dels palafollencs al Palastàdium en un partit en el que els de casa van tenir moltes ocasions de gol. Ho explica l’entrenador José Cáceres.

El Campdevànol, però, va dominar pràcticament tota la segona part i va pressionar els jugadors palafollencs, sobretot en els enfrontaments directes d’un contra un,pel que Cáceres manté, però, que s’ha de seguir treballant

D’aquesta manera l’Amateur A suma 3 punts i s’enfila en la 7 posició amb 20. En la propera jornada tornarà a jugar a casa  contra el Bosc de Tossa que lidera la classificació, un enfrontament que els palafollencs encaren amb optimisme.

El segon equip també va tancar el partit d’aquest cap de setmana amb una victòria contra el Vilobí per 0 a 3. El primer no es va fer esperar, només un minut després de l’inici del partit Iván Roman ja feia el primer, per, minuts després, tornar a marcar el segon. Els palafollencs van dominar el partit, un control que se sentenciava amb un tercer gol de Daniel Gutiérrez.

Es mantenen en la setena posició a la taula i la setmana que ve juguen a casa contra el Sant Hilari, que amb 12 punts és novè.

La jornada dels juvenils no va ser tant bona. El Juvenil A va perdre contra el Garrotxa 3 a 1. Els Gironins inauguraven el marcador en el minut 17 i els palafollencs aconseguien el de l’empat a 1 en el temps 50. El Garrotxa, però va capgirar  el marcador amb dos gols a poc menys de 10 minuts per què l’àrbitre xiulés el final del partit. Els palafollencs mantenen la 5a posició i en la propera jornada s’enfrontarà contra el Lloret, que ocupa el lloc 9.

El Juvenil B també perdia. El partit disputat contra l’Unió Girona al Palastàdium es tacava amb 2 a 4 a favor dels gironins. Els de casa obrien marcador amb dos gols d’Iker en el minut 3 i 10, però els gironins van sentenciar la derrota amb 4 gols. Es manté 14è i la setmana que ve disputarà el partit contra el Begur.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics