URGENT

Concentració en suport a Mercader

Compartiu aquesta història
Malgrat de Mar. Crida a la concentració en suport de l'alcalde Joan Mercader a qui presenten una moció de censura Foto: EPA
Malgrat de Mar. Crida a la concentració en suport de l’alcalde Joan Mercader a qui presenten una moció de censura
Foto: EPA

Aquest vespre, a les 8, s’ha organitzat una concentració davant de l’Ajuntament de Malgrat de Mar contra la moció de censura i en suport a l’alcalde Joan Mercader.

La iniciativa ha començat a les xarxes socials on, sota l’etiqueta #MalgratambJoan, s’ha difós la concentració. Pel municipi també s’han repartit fulls amb el text “Que no ens imposin el que democràticament hem decidit a les urnes” on es convoca la concentració per avui al vespre.

Segons conté el Punt Avui, ningú s’ha atribuït l’autoria de la campanya, que manté que alguns ho atribueixen a una iniciativa ciutadana i d’altres a una estratègia del PSC per evitar que la moció presentada per ERC, el PDeCAT, la CUP i JxM tiri endavant.

De fet, la setmana passada, Mercader va emetre un comunicat en el que mantenia que iniciaria una ronda de contactes amb els representants de cada partit polític, amb la voluntat d’evitar la moció.

El compte enrere pel ple on s’ha de tractar si fan fora o no a Mercader està previst per poc més d’una setmana, el dimecres 1 de febrer a les 12 del migdia a l’Ajuntament.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics