Lloret vol multar amb 1,2 MEUR  els hotels que punxaven els serveis

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

hotel-sun-village-lloret-de-mar-077L’Ajuntament està tramitant les multes als quatre hotels de Lloret que tenien serveis punxats, com ara la llum, el gas o l’aigua i que a més tenien deutes de subministraments. Els expedients encara no s’han tancat, però l’alcalde, Jaume Dulsat, apunta que se situaria al voltant d’1,2 milions d’euros en total.

Les multes es poden recórrer i són per vulneració de la Llei de Turisme i de la Seguretat. Aquest setembre passat quatre complexos hotelers eren denunciats per frau elèctric: són el Savoy, el Mediterranean Sand, Sun Village i Marina Sand.

Dels quatre, tres tenen retirada la llicència, pel que estan tancats, però el Savoy, ara anomenat Fanals Mar, ha reobert amb una nova societat i ha saldat els deutes que tenia amb el consistori. Això, però, no evitarà que l’anterior societat que el gestionava hagi d’afrontar les multes.

Els quatre hotels, propietat de l’empresari José Luís Velasco Blanco, van acumular un deute de 210 mil euros en factures impagades i van defraudar-ne 168 amb el subministrament elèctric punxat del carrer.

El pastís es va descobrir al setembre arran d’un incendi a l’hotel Sun Village, quan Endesa es va adonar que estava connectat il·legalment a la xarxa.

Aleshores l’Ajuntament de Lloret feia públic el seu rebuig cap a la mala praxi empresarial i reclamava que no es generalitzés a la resta d’empresaris. Ara contemplen que les sancions als quatre complexes poden superar el milió dos-cents mil euros.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics