S’enllesteix la segona fase de les obres del Teatre

El teatre està tancat des de fa anys per reformes.
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Els últims treballs han consistit en refer la il·luminació i el cablejat intern. Segons l’Ajuntament aquestes obres ja s’han acabat i ara estan pendents de licitar l’última fase dels treballs quantificats amb 150.000 euros, però que compten amb subvenció.

Ara falta l’estructura de ferro de la tramoia, des d’on es pengen els decorats, sanejar les parets i pintar i la fusteria ja que cal restaurar i substituir les portes i també el terra de l’escenari.

De moment, les obres que impedien el seu ús mentre es duien a terme ja s’han acabat, pel que segons l’Ajuntament el recinte es podria cedir per algunes activitats. Tot i això, no acolliran el cicle Singulars, ja que es tracta d’un volum important de públic i concerts de llarga durada, apunten.

El consistori, però, en declaracions a aquesta emissora, manté la voluntat que es pugui utilitzar l’espai “si és possible”, pels festivals de fi de curs de les escoles, ja que els treballs que queden es poden combinar en funció de les activitats programades.  De fet, aquest matí alumnes de 6è de primària de Mas Prats han visitat l’Ajuntament per demanar un favor als polítics. Els ha atès la primera tinents d’alcalde, Dolors Agüera, i la regidora d’Ensenyament, Rosa Garcia. Els nens i nens preparen una obra de teatre per finançar el viatge de fi de curs, pel que necessitaran el Teatre ja que preveuen estrenar-la al mes de juny.  Segons publica l’Ajuntament, s’ha compromès “a trobar un espai adient per fer la representació dels estudiants si finalment no es pot disposar del teatre”.

El teatre fa anys que es va tancar per corregir problemes de climatització del recinte i es va substituir la coberta. Les obres finals també contemplen remodelar els telons però sense perdre l’essència del teatre.

Durant aquestes darreres obres, l’espai ha quedat tancat per no entorpir els treballs. Així, ja no va acollir els festivals del Nadal del desembre passat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics