ERC acosta a Palafolls el debat de “la República que farem”  

Els 4 regidors d'ERC de PLF a Arenys de Munt on s'ha presentat "La República que farem". ERC
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Els 4 regidors d'ERC de PLF a Arenys de Munt on s'ha presentat "La República que farem". ERC
Els 4 regidors d’ERC de PLF a Arenys de Munt on s’ha presentat “La República que farem”. ERC

Aquest dissabte, ERC de Palafolls se suma a la macroparada. La formació independentista organitza un cap de setmana amb més de 140 parades a diferents punts de Catalunya per recollir opinions sobre la república catalana.

Serà aquest dissabte d’11h a 13h davant l’Església de Santa Maria. La macroparada s’emmarca dins la campanya d’Esquerra en què desplegarà més de 140 parades simultàniament arreu del país. La “macroparada” es desenvolupa dins la campanya participativa La República que Farem, de la que el passat 4 de març ja es va organitzar l’acte central de la campanya.

A Palafolls durant 3 hores davant l’Església, regidors d’ERC, resoldran dubtes, parlaran i recolliran propostes de la ciutadania. ERC de Malgrat de Mar també tindrà la seva macroparada,serà el diumenge al migdia a la plaça de ca l’Arnau. En aquest cas es farà juntament amb una calçotada. De fet, la setmana passada ERC de Palafolls ja va celebrar la seva calçotada que enguany era la desena.

La campanya de “La República que farem” també permet fer aportacions a través de la pàgina web d’ERC. Hi ha cinc temes centrals: economia i treball, ciutadania i benestar, cultura i educció, territori i medi ambient, i política internacional.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics