Malgrat reclamarà a l’ACA que canalitzi la Riera  

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’alcaldessa de Malgrat, Carme Ponsa, s’ha reunit aquest dijous amb el delegat de la Generalitat a Barcelona, Miquel Àngel Escobar, en un trobada en què l’alcaldessa li ha traslladat diverses peticions. Al respecte, Carme Ponsa ha demanat el compromís a la Generalitat per tal que actuï com a mediador i insti i a l’Agència Catalana de l’Aigua a què actuï al tram final de la riera. Es tracta de la desembocadura que es troba a l’inici del Passeig Marítim a l’alçada de l’Avinguda Verge de Montserrat.

Segons Ponsa es tracta d’una demanda històrica. Ja hi ha un projecte redactat amb un cost d’execució d’uns 2 milions d’euros. L’alcaldessa assegura que és competència de l’ACA i apunta que quan creix el volum de l’aigua, la canalització de l’aigua no funciona correctament.

L’Ajuntament de Malgrat treu aquest projecte de l calaix i tornarà a demanar a l’Agència Catalana de l’Aigua la seva execució. Aquest dijous han posat la primera pedra de la reclamació, amb la petició al delegat de la Generalitat esperen que aplani el terreny per la reunió amb l’ACA del proper 5 d’abril en la que demanaran directament que recuperin el projecte.

El delegat s’ha desplaçat a Malgrat per assistir a la Junta Local de Seguretat. Aprofitant l’ocasió ha mantingut una breu reunió amb l’alcaldessa durant la qual li ha traslladat altres demandes. A banda de l’actuació en la riera, ha sol·licitat la contractació o el traslladat d’una traductora dins la policia local durant la temporada turística per agilitzar les denúncies i els aldarulls. L’altra tema central ha sigut els danys del temporal i la situació de la zona dels càmpings.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics