La parròquia nega a la processó sortir des de l’interior de l’Església

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Un any més l’Església s’ha desvinculat de la processó de Setmana Santa que organitza la Confraria de Sant Lluís i Santa Maria. El mossèn de les parròquies de Palafolls i Malgrat, Mossèn Salvador Gras, ha deixat clar que l’entitat està constituïda amb estatus civils i que per tant no té cap relació amb l’Església. Aquest any la Confraria vol traslladar la processó del barri de Sant Lluís al centre de Palafolls, amb la intenció de sortir des de l’interior de l’Església de Santa Maria. Al respecte ja han comunicat la petició al Mossèn, que ha desvinculat la parròquia amb la processó  prevista pel proper 14 o 15 d’abril.

Aquest any, però, la participació dels exlegionaris, encara no s’ha definit, tot i que anteriorment el Confrare Major, Óscar Berman, en declaracions a aquesta emissora havia assegurat que s’havia tornat a parlar de convidar-los amb el seu Crist de la Bona Mort.

Segons el Mossèn, la postura de l’Església és independent de la participació dels Antics Cavallers Legionaris de Barcelona, sinó que es tracta d’un esdeveniment que no organitza la Parròquia i que no compta amb estatuts eclesiàstics.

L’any passat, Mossèn Salvador també va separar la Confraria amb l’Església i la processó ja no va sortir de l’interior de la Parròquia de Sant Lluís. Aquest any la posició eclesiàstica es ratifica i la processó haurà de començar a les portes de l’Església de Santa Maria.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics