URGENT

El Teatre Clavé estrena “Prismes, miralls i Bertrana”

Compartiu aquesta història

 

L’espectacle té com a rerefons la natura, element essencial en l’imaginari de Josafat i també element característic de Tordera, en una proposta de creació pròpia que combina música, dansa, teatre, projeccions audiovisuals i literatura. PRISMES | MIRALLS | BERTRANA s’emmarca en la commemoració del 150è aniversari del naixement de l’escriptor i pintor Prudenci  Bertrana , fill de Tordera, i s’estrenarà el diumenge 26 de març a les 18h a la Sala Gran del Teatre Clavé.

Coincidint amb la commemoració de l’Any Bertrana i en el si de les activitats programades a Tordera l’any 2017 en motiu de l’efemèride, el proper 26 de març el Teatre Clavé acollirà l’estrena d’un espectacle de creació pròpia vinculat a la vida i obra de Bertrana i al municipi de Tordera. Amb el títol PRISMES | MIRALLS | BERTRANA,  l’espectacle vol ser una passejada per la vida de l’escriptor també des de l’òptica del canvi que s’ha generat en el territori i en la gent de Tordera. Un joc de miralls entre Bertrana i el municipi que el va veure néixer, a partir de textos de Josafat (1906), la seva novel·la més coneguda. La natura, com a element essencial en l’imaginari de Josafat i també com a element característic de Tordera, serà el teló de fons d’un espectacle de creació pròpia que combina música, dansa, teatre, projeccions audiovisuals i literatura.

Enguany se celebra l’any Bertrana després de 150 anys del seu naixement a Tordera.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics