Aturem la C-32 defensa la natura amb una reivindicació artística  

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

La plataforma ha dut a terme una intervenció artística en l’edició d’enguany de la Marxa Popular a les Ermites de Lloret. Sota el títol “El Clam del Bosc” , han posat en valor el patrimoni natural i cultural del  paratge de Sant Pere del Bosc. La mateixa plataforma manté que es tracta d’un “museu obert que cal defensar del perill de les obres de prolongació de la C-32”.

Els dos punts escollits han sigut la Capella de la Mare de Déu de Gràcia i la Creu de Terme en un acte que ha servit també per celebrar el 150è aniversari de l’arquitecte Puig i Cadefalch i autor d’aquestes dues obres.

L’acte s’emmarca dins la reivindicació de l’any internacional del turisme sostenible, amb el que continuen defensant activament els boscos del territori.  Fa cosa d’un mes el TSJC va admetre a tràmit el recurs amb el que la quinzena d’entitats que conformen Aturem la C-32 demanaven que es parés cautelarment la construcció del tram entre Tordera i Lloret mentre durava el contenciós.Consideren que el projecte actual conté canvis ambientals importants respecte el que es va aprovar el 2000.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics