El Palafolls empata a 1 en un derbi sense ocasions de gol

Moment de la retransmissió del partit. RP
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Moment de la retransmissió del partit. RP
Moment de la retransmissió del partit. RP

Aquest dissabte s’ha disputat el clàssic derbi Palafolls – Blanes que es va tancar en empat a 1. El partit, que va ser retransmès en directe per Ràdio Palafolls, no començava bé pels palafollencs. Havia passat un quart d’hora des de l’inici del joc quan els blanencs es van avançar al marcador, amb un gol  en una centrada de dreta al punt de penal, en un partit que havien plantejat des d’un punt de vista molt defensiu.

La primera part es va tancar desfavorable pel Palafolls, però un gol de Loren va aconseguir el de l’empat a 1 al minut 60, un resultat que cap dels dos equips va ser capaç de girar a favor seu i sense ocasions de gol per cap dels dos rivals. Els de casa sumen només un punt i baixen fins l’onzena posició amb 36 punts, mentre que el Blanes se situa 4 llocs per sota i és quinzè. El proper cap de setmana jugaran contra el Bescanó, que és cinquè.

Pel que fa al Palafolls B, ha perdut contra el Sant Antoni 2 a 1. Tot i jugar en camp contrari, els palafollencs obrien marcador al minut 63 amb l’únic gol que entraria. Els del Sant Antoni feien el de l’empat a 1 i a pocs minuts del xiulet final aconseguien girar el marcador  amb el que sentenciaven la derrota palafollenca.

Cau fins la cinquena posició i el proper partit el disputaran contra el Vilobí.

El Juvenil A ha disputat també el seu propi derbi contra el Blanes, i en aquest cas s’ha tancat amb victòria palafollenca 0 a 3 en un hat trick de Marc Lozano. El primer el feia als 20 minuts de la primer apart, poc després arribava al segon i al minut 86 se sentenciava la victòria amb el 3r del Palafolls. Són desens i la setmana que ve jugaran contra el Garrotxa.

Per últim, el juvenil B també ha tingut un bon cap de setmana. Després de trencar la setmana passada la mala ratxa de derrotes, en l’últim partit ha aconseguit la seva segona victòria seguida. Ho ha fet contra el Fornells 2 a 1. Ascendeix una posició, pel que ja no és últim. El proper partit és contra l’Unió Girona.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics