Més de mil abonats a Palafolls es queden sense llum

El tall es va produir la nit del divendres al dissabte, quan passaven 4 minuts de les 12 de la nit. Segons Endesa, la interrupció va deixar sense llum a 1.100 clients entre la mitjanit fins quarts de cinc de la matinada (04.39h). Més de 4 hores en les que Palafolls es va quedar a les fosques.

La causa, manté la companyia, seria una autovàlvula que funciona com a parallamps. La tempesta de la matinada del dissabte hauria provocat la desconnexió a la línia, pel que la brigada, apunta Endesa, va haver d’actuar i reparar-la.

La companyia manté que l’incident és casual i respon a causes meteorològiques que  van afectar la línia elèctrica aèria. Assegura que no es poden prevenir i que, per tant, mantenen que no es tracta de reforçar o no la línia.

La matinada del dissabte, quan es va produir la incidència, van caure a Palafolls 30 l / m2. La incidència va deixar sense llum gran part del barri de Sant Lluís. Tot i que l’averia es va produir a la nit, les xarxes socials ja recollien que durant el vespre fallava l’enllumenat públic.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics