Més de mil abonats a Palafolls es queden sense llum

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El tall es va produir la nit del divendres al dissabte, quan passaven 4 minuts de les 12 de la nit. Segons Endesa, la interrupció va deixar sense llum a 1.100 clients entre la mitjanit fins quarts de cinc de la matinada (04.39h). Més de 4 hores en les que Palafolls es va quedar a les fosques.

La causa, manté la companyia, seria una autovàlvula que funciona com a parallamps. La tempesta de la matinada del dissabte hauria provocat la desconnexió a la línia, pel que la brigada, apunta Endesa, va haver d’actuar i reparar-la.

La companyia manté que l’incident és casual i respon a causes meteorològiques que  van afectar la línia elèctrica aèria. Assegura que no es poden prevenir i que, per tant, mantenen que no es tracta de reforçar o no la línia.

La matinada del dissabte, quan es va produir la incidència, van caure a Palafolls 30 l / m2. La incidència va deixar sense llum gran part del barri de Sant Lluís. Tot i que l’averia es va produir a la nit, les xarxes socials ja recollien que durant el vespre fallava l’enllumenat públic.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics