URGENT

Pep Sala fa vibrar un centenar d’assistents al Singulars

Compartiu aquesta història
Pep Sala en un moment del concert. RP
Pep Sala en un moment del concert. RP

A dos quarts d’onze del dissabte arrencava l’edició del Singulars d’enguany de la mà de Pep Sala. El cap de cartellera va iniciar el concert al piano amb Perestroika, i després va passar a la guitarra. Els temes que va escollir per preparar l’auditori van ser Si no fos per tu o Els millors anys.

Amb el seu recopilatori de cançons pròpies i també de la banda de rock que va cofundar, Sau, va guanyar-se al públic ràpidament. A més, comptava amb Joan Antonell, que el va acompanyar a la guitarra i als cors. Pep Sala valorava la trobada de dissabte molt positivament. Sala també va aprofitar la sessió de dissabte per anunciar que es retirava dels escenaris durant un mínim de dos anys. Després de més de quaranta anys fent música, necessita prendre un descans per conservar la il·lusió i dedicar el temps en altres projectes. Són declaracions del mateix artista

Entre cançó i cançó, l’artista es mostrava proper i divertit amb el públic, explicant anècdotes personals i bromejant. No deixava de preguntar als assistents si estaven còmodes i, sobretot, si tenien ganes de cantar. El moment més especial de la nit va arribar quan va parlar del seu company Carles Sabater, cantant de Sau fins la seva mort. Sala ara està immers en diversos projectes musicals que no comporten pujar als escenaris, sinó centrats en la composició. Ho explicava en declaracions posteriors al concert.

El concert va arribar a la seva fi cap a dos quarts d’una de la nit, amb la cançó potser més coneguda de Sau, Boig per tu. En definitiva, Sala va oferir una trobada íntima, emotiva i sobretot plena de talent.

El proper singulars serà el 8 d’abril amb Joana Serrat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics